Welcome Guest, please login or register.
Creează un cont - Informaţii necesare
Alege un nume de utilizator:
Folosit doar pentru autentificare la SMF.
Adresa de email:
Trebuie să fie o adresa de email corectă.
Alege o parolă:
Verifică parola:
Verificare vizuală:
Introdu literele afişate în fotografie
Introdu literele afişate în fotografie
Acceptati, prin folosirea acestui forum, ca nu veti publica in cadrul sau continut care este fals, defaimator, inexact, abuziv, vulgar, rasist, hartuitor, obscen, profan, sexual, amenintator, care sa invadeze intimitatea unei persoane, continut adult sau care sa incalce legea Statului Roman. De asemenea, acceptati sa nu publicati material cu drept de autor, decat daca detineti deptul pentru materialul in cauza sau daca aveti aprobarea scrisa a celui care detine materialul. Spamul, flooding-ul, reclamele, afaceri tip piramida, sau altfel de solicitari nu sunt permise pe acest forum.

Trebuie retinut faptul ca este imposibil ca staff-ul sau proprietarii acestui forum sa confirme sau sa valideze post-uri. Va rog sa tineti minte ca noi nu monitorizam mesajele postate, si astfel nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Noi nu justificam precizia, gradul de corectitudine sau cat de folositoare este informatia prezentata. Mesajele publicate exprima viziunea autorului, nu si neaparat viziunea forumului, staff-ului, afiliatior sau proprietarilor. Oricine care simte ca un mesaj publicat este inacceptabil este incurajat sa notifice administratorul sau moderatorul acestui forum imediat. Staff-ul si proprietarul acestui forum isi rezerva dreptul de a inlatura continut inacceptabil, intr-o perioada de timp rezonabila, daca determina ca inlaturarea este necesara. Acesta este un process manual, deci va rugam totusi sa intelegeti ca stergerea sau sa editarea de mesaje particulare poate sa nu fie imediata. Aceasta politica se aplica si la un numar de informatii de profil.

Astfel, sunteti personal raspunzatori de materialul publicat. Mai mult, acceptati sa despagubiti pe proprietarii acestui forum, orice site afiliat cu acest forum  si staff-ul lui. Proprietarul acestui forum isi rezerva de asemenea dreptul de a-ti dezvalui identitatea (sau orice alte informatii relevante colectate prin acest serviciu) in cazul in care se initiaza o plangere formala, sau orice actiune legala, care sa fie derivata din orice situatie aparuta pe forum.

Aveti posibilitatea ca, in timp ce va inregistrati, sa va alegi un nume de utilizator. Va sfatuim sa pastrati numele in limitele decente. Cum acest cont de utilizator, pe care sunteti pe cale sa il creati, acceptati sa nu va dezvaluiti parola unei alte persoane, cu exceptia administratorului, pentru protectie si motive de validare. Pe de alta parte, acceptati sa NU folositi contul altei persoane, pentru nici un motiv. De altfel, recomandam INSISTENT sa folositi o parola unica si complexa, pentru a preveni furtul contului.

Dupa ce va inregistrati si va logati pe forum, veti putea sa va completati profilul. Este responsabilitatea fiecaruia sa prezinte informatii clare si corecte. Orice informatii pe care proprietarul forumului sau staff-ul acestuia le considera a fi incorecte sau de natura vulgara, vor fi sterse, cu sau fara instiintare. Se vor aplica sanctiuni corespunzatore.

De notat este ca, pentru fiecare postare, IP-ul este inregistrat, in eventualitatea in care se considera ca utilizatorul dvs. trebuie sa fie interzis pe forum sau daca trebuie contactat furnizorii de servicii Internet. Acesta se va intampla doar in cazul unei incalcari majore a intelegerii acceptate.

In plus, trebuie notat ca soft-ul plaseza un cookie, un fisier text care contine biti de informatie (precum numele de utilizator si parola), in memoria cache a browserului. Acesta este folosit DOAR pentru a mentine memorate datele de autentificare (daca se doreste). Software-ul nu colecteaza sau trimite alte informatii catre computerul dvs.

www.trp.ro